Momenteel is de webshop gesloten

Team

MW COSMETICS


MW Cosmetics is een samenwerking tussen Moerman Clinic en Skin Skills. Het is onze gezamenlijke wens om de producten die we dagelijks gebruiken in onze clinics ook online aan te bieden. Zodat mensen ook thuis kunnen genieten van deze luxe en unieke cosmeticaproducten. Met als resultaat onze webshop MW Cosmetics.

 

WIE ZIJN WIJ?


De gezichten achter MW Cosmetics zijn wij: Kimberly Moerman en Wieteke Wentink. Wij geloven in een stralende en zelfverzekerde look voor iedereen. De door ons geselecteerde cosmetische producten dragen hier aan bij. Wij versterken jouw bestaande natuurlijke schoonheid met onze kennis en ervaring in huidverbetering en cosmetische behandelingen, waaronder fillers en botox.

 

WAAR HET ALLEMAAL BEGON


Onze samenwerking begon een aantal jaar geleden. Kimberly was werkzaam als cosmetisch arts in verschillende clinics in Groningen. Wieteke had haar eigen clinic in het centrum van de stad. Om iets extra’s te kunnen bieden aan haar klanten besloot Wieteke samen te gaan werken met een goede en betrouwbare cosmetisch arts. Van alle sollicitanten die ze voorbij zag komen, sprong Kimberly er meteen tussenuit. Zo kwam onze samenwerking tot stand.

Wieteke ging niet lang daarna op zoek naar een nieuwe locatie voor haar clinic, omdat ze de huidige locatie inmiddels ontgroeid was. Toen dacht ze: dit avontuur kan ik ook samen met Kimberly aangaan! Kimberly had op datzelfde moment toevallig precies dezelfde gedachte.

Dus gingen we samen op zoek naar een nieuwe locatie. De MW Clinic was geboren. En nu dus MW Cosmetics, om jou ook thuis te kunnen laten genieten van kwaliteitscosmetica.

 

IT TAKES TWO


MW Cosmetics geeft jou de kans prachtige niche cosmetische producten aan te schaffen. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, getest, gewaardeerd en geven nét dat beetje extra. Want jij verdient het beste van het beste. Daar gaan wij voor.  

Kimberly Moerman

Ik ben een cosmetisch arts en voer behandelingen uit met botox, fillers, Profhilo en Plasmage. Daarnaast geef ik huidadvies aan mensen met veelvoorkomende huidaandoeningen, zoals acne, pigmentvlekken en littekens. Omdat veel mensen behoefte hebben aan goede huidverzorging ben ik me gaan verdiepen in huidverzorgingsproducten. Ik kijk naar de beloftes van een merk, de prijs-kwaliteitsverhouding en naar de ingrediënten waarvan ik weet dat ze resultaat geven. Door de producten zelf te testen, kan ik ze aanraden aan klanten zoals jij.

Wieteke Wentink

Ik ben een gediplomeerd specialist in huidverbetering. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in de schoonheidsbranche en heb mijn kennis uitgebreid door diverse opleidingen te volgen. In 2013 ben ik mijn eigen clinic gestart: Skin Skills. Daarnaast ben ik aangesloten bij de ANBOS. Dit is dé landelijke brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging.

Ik mag dagelijks mijn grote passie voor huid- en schoonheidsverzorging uitvoeren. Tijdens mijn behandelingen gebruik ik vaak de producten van hannah. Deze cosmeticaproducten en technieken zorgen voor een zichtbare verbetering van de huid en zijn heel prettig in gebruik. Als huidcoach biedt ik naast mijn behandelingen desgewenst ook nuttige tips en adviezen over een gezonde voeding, een gezonde levensstijl en het juiste gebruik van de cosmetische producten.

 

GUN JEZELF IETS EXTRA’S


Wil je meer weten over onze werkwijze of jezelf extra laten verwennen in een van onze clinics? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig langs.

Team