Momenteel is de webshop gesloten

Universkin Huidanalyse

Universkin unieke huidverzorging ontwikkeld door artsen, vers op maat voor u gemaakt door artsen!

Met Universkin kunnen we door middel van een huidanalyse een uniek serum samenstellen specifiek gericht op uw huid. Dit Serum P bevat 1 tot 3 actieve ingrediënten om uw huid te verzorgen en problemen zoals acne, rosacea, eczeem en gevoeligheid te behandelen. Het serum wordt pas gemaakt op het moment dat u de huidanalyse heeft besproken met uw arts. Dat betekent dat het serum verse en extreem werkzame ingrediënten bevat!

Alle producten van Universkin bevatten geen alcohol, geurstoffen, parabenen of parfum. Ze zijn hypo-allergeen en hierdoor uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Dit in combinatie met de actieve ingrediënten maakt dat Universkin echt uw huid zal verbeteren. Iets wat weinig andere merken kunnen beloven.

Basis serum                           €60,-

Prijs per ingredient                €20,-

Het Serum | Universkin Serum P

Nadat u de gratis huid analyse heeft ingevuld kunnen wij zien wat voor uw huid de beste ingrediënten zijn. Hierna zullen we contact met u opnemen, we kunnen op deze manier een consult plannen (gratis) om te bepalen wat de beste behandeling voor uw huid is. Vervolgens zullen wij het serum voor u klaarmaken. Dit maken wij dus zelf door het basis serum en de actieve ingrediënten te mengen.

Er kunnen verschillende serums worden gemaakt. Voor overdag en ’s nachts, maar ook een combinatie serum. Daarnaast kunnen specifieke serums worden gemaakt voor bijvoorbeeld de oogcontour.

Het basis serum bevat al behoorlijk wat ingrediënten die de huid ondersteunen zoals hyaluronzuur, camelinaolie, vitamine E en biomimetische peptiden. Daarnaast zijn er 19 actieve ingrediënten waarmee duizenden unieke combinaties gemaakt kunnen worden.

Ingredienten | Universkin Actives

We werken met 19 pure actieve ingrediënten die zijn ingedeeld op 8 belangrijke functies:

  • Oxidatieve stress (door bijvoorbeeld roken en stress)
  • Uitstraling van de huid (stimuleert gezonde glow en anti-age effect)
  • Rode huid (werkt tegen bloedvaatjes, ontstekingen en couperose)
  • Droge huid (zoals bij eczeem en gevoelige huid)
  • Huidtextuur (helpt tegen grove poriën en grove huidstructuur)
  • Vette huid (remt de talgproductie)
  • Huidpigmentatie (vermindert pigment)
  • Acne (vermindert acne en ontstekingen)

Met deze functies en ingrediënten kunnen talloze combinaties gemaakt worden. Unieke combinaties die exact aansluiten op uw huidwensen!

Na het aanbrengen van het Serum P, kunt u kiezen uit de crèmes Nexultra 1, 2 en 3 en Nexultra L. Daarnaast is er nog een Nexultra Balm herstellende balsem, Nexultra H zuiver hyaluronzuur en Nexultra Oil Cleanser voor dagelijks gebruik. U mag natuurlijk ook uw eigen dagelijkse producen gebruiken in combinatie met het serum. 

Huidanalyse